INSCRIPCIONS OBERTES!

Un any més tornem a obrir les inscripcions per a les Colònies de l’Esplai La Costereta. 

FEU CLICK AQUÍ PER ACCEDIR AL FORMULARI D'INSCRPCIÓ

Un cop hagueu omplert aquest formulari, us arribarà un correu electrònic al vostre mail de contacte amb la inscripció en format PDF. Haureu d'imprimir-la, signar-la (el pare i la mare) i deixar-la a la bústia del Casal Parroquial (C/Major nº1) juntament amb la resta de documentació que s'indica en aquesta.

La data límit per fer les inscripcions i tirar-les a la bústia és el 30 d'abril de 2020. En cas de no poder portar-ho a la bústia, podeu enviar un correu a mipbell.lloc@gmail.com amb tota la documentació escanejada (la inscripció degudament signada) i ficant com a assumpte el nom de l'infant o jove.

*IMPORTANT: CAL FER EL PAGAMENT O FRACCIONAT EN EL MOMENT DE REALITZAR LA INSCRIPCIÓ.

Si teniu qualsevol dubte o dificultat podeu contactar amb nosaltres a través d'un correu o dirigint-vos a qualsevol membre de l'equip de monitores i monitors.

 

Malgrat la situació sanitària i de confinament actual, confiem en poder desenvolupar les colònies amb normalitat, si els aconteixements ens portessin a haver de suspendre l'activitat, l'Esplai retornaria l'import integre de les inscripcions.

Seguim treballant i programant les colònies amb tota la il·lusió i el mateix compromís de sempre.

Us hi esperem a tots i totes! 

Equip de monitores i monitors de l'Esplai.

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram

Podeu omplir el  formulari a través de la següent finestra:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now