WhatsApp Image 2021-03-30 at 16.40.19.jp

Ja teim a punt les COLÒNIES de l'Esplai La Costereta de Bell-lloc🔜🔝!📣
Aquest any marxem del 21 de juliol a l’1 d’agost a Les Estades de Rialp.

Caldrà fer el pagament, total o fraccionat, per completar la inscripció.
En finalitzar, us arribarà un correu a l'adreça que haureu indicat amb un document amb la inscripció. La que haureu d'imprimir, signar i entregar juntament amb la documentació requerida, a la bústia de l'esplai abans del dia 30 d'abril 📄 (En el cas que no pogueu portar-la, podeu escanejar-la i enviar-la al nostre correu: mipbell.lloc@gmail.com indicant el nom de l'infant en l'assumpte).

Tenim moltes ganes de colònies, de retrobar-nos i passar els 12 màgics dies amb totes vosaltres🥳.

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram

Un dia de les nostres colònies

El nostre himne

Stay Homas - The bright side

Fil conductor: ELS REPORTERS DELS SENTITS

Aquest any el nostre centre d'interés ens ha convertit en reporters d'una de les poques colònies que s'han dut a terme aquest estiu. Hem documentat totes les experiències que han viscut en el dia a dia els acampats i acampades de Les Estades 2020. Durant els 12 dies hem trobat noves maneres de gaudir tots junts d'uns dies bés esperats per a tots i totes. A través dels nostres sentits hem connectat més amb nosaltres mateixos i amb la resta de companys i companyes que tant esperàvem veure. Tot i les circumstàcnies, ENS EN HEM SORTIT!

Passa la panyoleta!

Tot i que aquest any no ens hem pogut barrejar i fer les nostres activitats de sempre en què els més grans ajuden als més petits, i en què uns aprenen dels altres, hem trobat la manera de reflexar el nostre sentiment de pertinença a un grup: amb la nostra PANYOLETA!

Gràcies a ella, ens hem sentit tots una mica més a prop dels altres i hem pogut gaudir dels 12 dies amb il·lusió i alegria!