Un any més ho hem aconseguit!

Aquest cop però, la incertesa i els dubtes no ens van deixar clar fins a l'últim moment poder-hi arribar. La situació ens ha portat a una realitat molt complexa i plena d'incerteses i això ha fet que aquest projecte hagi estat un dels més especials que hem pogut realitzar.

Cada somriue, cada rialla i anèctoda dels  infants ens ha fet vibrar com mai i ens ha confirmat que tot l'esforç ha valgut la pena.

Moltes gràcies per tornar a confiar amb nosaltres!!

Fins a la propera aventura!!

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram

Un dia de les nostres colònies

El nostre himne

Stay Homas - The bright side

Fil conductor: ELS REPORTERS DELS SENTITS

Aquest any el nostre centre d'interés ens ha convertit en reporters d'una de les poques colònies que s'han dut a terme aquest estiu. Hem documentat totes les experiències que han viscut en el dia a dia els acampats i acampades de Les Estades 2020. Durant els 12 dies hem trobat noves maneres de gaudir tots junts d'uns dies bés esperats per a tots i totes. A través dels nostres sentits hem connectat més amb nosaltres mateixos i amb la resta de companys i companyes que tant esperàvem veure. Tot i les circumstàcnies, ENS EN HEM SORTIT!

Passa la panyoleta!

Tot i que aquest any no ens hem pogut barrejar i fer les nostres activitats de sempre en què els més grans ajuden als més petits, i en què uns aprenen dels altres, hem trobat la manera de reflexar el nostre sentiment de pertinença a un grup: amb la nostra PANYOLETA!

Gràcies a ella, ens hem sentit tots una mica més a prop dels altres i hem pogut gaudir dels 12 dies amb il·lusió i alegria!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now